Ihastuttava kauneushoitola Kokkolan Vanhassakaupungissa

Ota yhteyttä

Tule nauttimaan elämyksellisestä hoitoympäristöstä sekä kauneuttasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti edistävistä hoidoista Kauneusputiikki Katjaan. Kauneushoitolamme toimitilat sijaitsevat Villa Pormestarin yhteydessä Kokkolan Vanhassakaupungissa. Kauneusputiikki Katjassa sinua palvelee hyvinvoinnin ammattilainen, diplomi-kosmetologi ja diplomi-visagisti Katja Saalop. 

Vuonna 1989 perustettu Kauneusputiikki on erikoistunut kauneuden- ja ihonhoitoon tarjoten asiakkailleen hyvinvointia sekä virkeyttä kokonaisvaltaiseen jaksamiseen. Meiltä saat myös lahjakortit. 

Varaa aika kauneushoitoon Kauneusputiikki Katjaan Kokkolan Vanhassakaupungissa!

Palvelut hyvinvoinnin ja kauneuden edistämiseen

Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • kosmetologin perushoidot

  • erikoiskasvohoidot, myös sarjoina

  • kestopigmentoinnit

  • erilaiset vartalohoidot

  • meikkaukset arkeen ja juhlaan

  • lymfa- ja magneettiterapiahoito.

Mieltä ja kehoa rentouttava lymfahieronta

Kevyellä pumppaustekniikalla käsin tehtävän lymfahieronnan vaikutukset näkyvät ja tuntuvat heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lymfahieronta tehostaa ihokudoksen hapen- ja ravintoaineiden kuljetusta poistaen turvotusta ja kuona-aineita kehosta. Lymfahieronnan kokonaisvaltaisesti rentouttava vaikutus perustuu parasympaattisen hermoston aktivointiin, mikä vähentää stressiä, parantaa vatsan toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti unensaantiin. 

Hoitonamme on Linfo Energy -lymfahieronta, jossa käytettävät tuotteet ihastuttavat luonnollisuudellaan ja puhtaudellaan. Putiikistamme voit myös ostaa lymfahoitoa tukevat, runsaasti luonnon aktiiviaineita sisältävät tuotteet kotiisi. Ota yhteyttä ja varaa aika mieltä ja kehoa hoitavaan lymfahierontaan!

Yhteystiedot

Spa & Wellness

Hoitomme edistävät kehon ja mielen hyvinvointia, lisäävät energiaa ja auttavat jaksamaan arjessa. Valikoimastamme löytyy muun muassa Linfo Energy -lymfahieronta, joka virkistää koko kehoa. Meiltä saat myös hoitoja tukevat tuotteet kotiin vietäväksi.


Turvalliset ja tulokselliset tuotteet

Myymämme tuote- sekä hoitosarjat ihastuttavat luonnollisuudellaan ja puhtaudellaan. Ne sisältävät runsaasti luonnon aktiiviaineita ja sopivat siis jokaiselle, jolle luonnollisuus on tärkeä kriteeri tuotteen valinnassa. Ihon ja luonnon liitto – jokaisena vuodenaikana.

Lymfasukka

Tarjoamme kattavan valikoiman luonnollisen tehokkaita hoitoja sekä kasvoille että koko vartalolle. Soita ja kysy lisää tai tule käymään Villa Pormestarissa juttelemassa Katjan kanssa!

Ota yhteyttä