Idyllinen vuokratila Kokkolan Vanhassakaupungissa Neristanissa

Ota yhteyttä

Tilan vuokraus trendikkäästi ajan henkeen sopiviin, pienimuotoisiin tilaisuuksiin.


Villa Pormestari tarjoaa monipuoliset juhlapalvelut sekä yksityisasiakkaiden että eri alojen yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. Kaunis ja pitkät perinteet omaava vuokratilamme sijaitsee Kokkolan Vanhassakaupungissa Neristanissa.
Villa Pormestarissa, vanhan merikapteenin talossa, järjestetyt juhlat ovat elämyksiä, jotka muistetaan vielä vuosien kuluttuakin. Hyvä ennakkosuunnittelu ja valmistelu takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Kauttamme saat kaiken, mitä tapahtumaasi tarvitset, kuten seremoniamestarin, laadukkaan äänentoiston, live-musiikin ja vaikkapa näytelmänumeron talon ja Vanhankaupungin historiasta.

Häiden, valmistujaisten, syntymäpäivien ja muiden perhejuhlien lisäksi Villa Pormestari sopii mainiosti muistotilaisuuksien järjestämiseen. Sijaintimme pienen kävelymatkan päässä kirkosta ja keskustasta mahdollistaa vaivattoman siirtymisen. Perinteikäs miljöö on tulvillaan edellisten sukupolvien työn ja elämän jälkiä. Meillä voitte viettää muistotilaisuuden rauhallisessa ja viihtyisässä tunnelmassa, vailla huolta tilaisuuden järjestelyistä tai siivouksesta.


Villa Pormestari on arvorakennus Kokkolan Vanhankaupungin asutussa miljöössä, ja siksi sen tilat ovat juhlavieraiden käytettävissä pääsääntöisesti klo 22:00 saakka.

Juhlatilat

Villa Pormestarin tunnelmallisen kauniit ja kodinomaiset tilat sopivat 10–40 hengen tilaisuuksiin, kuten pienimuotoisiin perhetilaisuuksiin. Järjestämme tilat ja katamme pöydät henkilömäärän mukaan esimerkiksi ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, häihin tai muistotilaisuuksiin. 


Kattaukset pöytä- ja lautasliinoineen sekä loppusiivous kuuluvat hintaan. Tarjoilu järjestetään kokonaan tai osittain talon puolesta sopimuksen mukaan, tilaisuudesta riippuen. Pitopalvelu tuo valmiit ruuat ja laskuttaa erikseen. Tilan vuokra määräytyy tilaisuuden keston, henkilömäärän ja kellonajan mukaan.

Kysy lisää juhlatiloistamme!

Ohjelmatiketti

Villa Pormestarin teemallinen ohjelmatiketti mahdollistaa vieraiden osallistumisen juhlan kustannuksiin – mikä olisikaan sen parempi lahja päivänsankareille! 


Ei lahjapöytiä, ei kukkamaljakoita, vaan mukavaa yhdessäoloa, viihdyttävää ohjelmaa ja herkullista ruokaa Villa Pormestarin ihastuttavassa miljöössä.